Laatste dag in NL, bijna zo ver! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Fleur Hermanides - WaarBenJij.nu Laatste dag in NL, bijna zo ver! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Fleur Hermanides - WaarBenJij.nu

Laatste dag in NL, bijna zo ver!

Door: Bloem

Blijf op de hoogte en volg Fleur

04 Oktober 2008 | Nederland, Amsterdam

Nou hallo! Daar ben ik weer,.. en dan op mijn laatste dagje in NL. Spannend! Ik heb het tot nu toe zo druk gehad (afstuderen etc.) dat ik het nog niet eens helemaal door had wat er allemaal zou gaan gebeuren. Ik begon al wel een tikje nerveus te worden.. maar dat was van korte duur, dat komt morgen denk ik wel weer. Ik zie wel erg op tegen zo'n lange reis, maar je krijgt er wat super leuks voor terug!!! Dus Sanne, here I come!!! :-D
Het plan: Vlieg zondag aaf naar Sydney via Seoul, dinsdag aankomende in Sydney, pak ik nog een vlucht naar de Gold Coast waar Sanne mij op staat te wachten. YAY! Dan daar ff blijven, er staan al 3 feestjes ofzo op de lijst dus ik ben benieuwd, en natuurlijk eerst ff bijkomen op t strand na bijna 2 volle dagen reizen. Dan eerst naar t zuiden toe, Byron Bay enzo en dan helemaal naar t noorden toe reizen tot aan Cairns, hopelijk ff ronddobberen bij de Great Barrier Reef en dan naar Perth vliegen. Van daaruit langs de zuidkust weer richting Sydney, met alle belangrijke stop tussen in. Dit houdt in met de bus, auto en trein. Super leuk! En als alles nog lukt ook ff langs Tasmanie vanuit Melbourne, vet koel! Dan kerst en oud en nieuw nog op de Sydney Harbour Bridge en dan zijn mijn 3 maandjes ong. om en mag ik weer richting NL. Het wordt mooi! Dus dat was 'm, hope to have informed you enough en ik zal proberen af en toe een leuk reisverhaaltje te plaatsen. Hope everyone is well en dan tot in t nieuwe jaar. Dikke KUS, Bloem
PS. Mijn # daar is 0061420524784

• 04 Oktober 2008 - 11:25

Koopie!!!:

Eyyy flower!!!

Word mooi hoor...maar dat nummer...doet pijn :( is nog altijd mijn vertrouwde oz nummer...maar tuurlijk mag jij, als vet koele chick mijn nummer vertegenwoordigen in OZ!!!

hahahahahhahaha take care and enjoy!

• 04 Oktober 2008 - 11:37

Taaaante Sas:

Heel veel plezier down under! Ik ben jaloers!

Spice Boy Sassy

• 04 Oktober 2008 - 12:20

ET:

pas op voor de haaien heh fleurtje!
    veel plezier!

• 04 Oktober 2008 - 12:21

ET:

pas op voor de haaien heh fleurtje!
    veel plezier!

• 04 Oktober 2008 - 16:02

Neef Steef:

Mooie plannen nichie! Lijkt erop dat we min of meer tegelijk terug komen. Dat gaat een lange foto-sessie worden :)

Heel veel plezier!

• 04 Oktober 2008 - 16:26

Nynke:

Have fun! Ik bel je nog! Kus Nynke

• 04 Oktober 2008 - 17:53

Elisa:

Hey Fleur,

nog gefeliciteerd met het behalen van je bul! Geniet van je reis! X

• 07 Oktober 2008 - 17:45

Mary:

Een "live" zwaai gedaan op Schiphol, maar ook even een virtuele dan...Daaaaag lieve Fleur van de BloeMary!
    Genietze!

• 07 Oktober 2008 - 18:25

Genietze!

• 07 Oktober 2008 - 18:33

huh...2 keer...:D

• 07 Oktober 2008 - 19:53

Roel:

Oké Fleur, als ik dit schrijf ben je al een heel eind op weg naar die andere kant. We volgen je!!!