Foto's - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Fleur Hermanides - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Fleur Hermanides - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: Fleurebeur

Blijf op de hoogte en volg Fleur

11 December 2006 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Ik heb een foto-site gemaakt omdat je er hier maar een paar op mag plaatsen, 10 dus tenzij je wil gaan dokken. Dus bij deze..
inloggen met craziest_f@hotmail.com, paswoord: africa
dan kan je wat meer fotootjes zien. Ging een beetje moeizaam dus ik hbe geen selectie ofzo gemaakt en ze staan door elkaar, but yeah. Just for an idea of everything.
Veel liefs!

• 11 December 2006 - 14:13

Lieke:

Misschien een tipje om het makkelijker foto's te laten zien.. Vriendin van mij liet ze zien via my space, daar kon iedereen heel gemakkelijk op. Geen idee hoe snel het gaat.. Mr wie weet heb je er wat aan ! Good luck girl,

Kus Lieke

• 11 December 2006 - 15:45

Chandra:

Hey Fleur!
    Het ziet er geweldig uit daar ;)
    Heel veel plezier met je stage.
    -xxx- Chandra

• 11 December 2006 - 21:09

Albertje:

Fleur, Wat doe je in Africa? Ik ben blij van je te horen.
    Veel plezier en success.

• 12 December 2006 - 14:33

Martje:

Ben ik weer eens in Haren, ben jij in Zuid-Afrika! Wel super en wat een mooie foto's! Ben vooral jaloers op de zon en de penguins! Vind het ook wel dapper zo in je uppie... Veel succes en plezier!
    Liefs Martje

• 12 December 2006 - 15:17

Mary:

Vette foto's, echt mooi daar! Genieten!!!

• 12 December 2006 - 15:18

PS:

Pinguins zijn te ghek!

• 12 December 2006 - 21:45

Sistah Kim:

Hey girl,

Super foto's, helemaal geweldig (je hebt iets met vogels he ;-))! Was gisteren op een feestje en daar sprak ik met iemand die oorspronkelijk ook uit Zuid-Afrika komt en hij gaat er over twee weken weer heen, en de verhaaaleeen....super!!!Geeft mij een goed gevoel :-) En je hebt mamma en Peter gesproken, ...alles bien, je hebt het naar je zin daar! Je ontvangt mijn smsjes toch?

Take care, luf joe en tot het volgende berichtje, ..ik denk aan je :-)

Kuzzzzzz

• 18 December 2006 - 19:14

Colin Reeson:

Wassuupppp

• 25 December 2006 - 13:24

Kim:

Lief zusje van me, MERRY CHRISTMASSSSS!!!!

Ik blijf proberen smsjes te sturen, maar helaas pindakaas, het mislukt steeds, ....no worries, I'll keep trying ;-)

Many thanks for the gift, liefffffff, heb ik in ieder geval warme oortjes tijdens de wintersport,...en we (ma, pa et moi) hebben op je geproost wijfie :-)

Kus voor de vogels, Kimmie

• 02 Januari 2007 - 01:51

Quinsy:

Hey Fleur,

dope pictures! penguins are my favorite animals btw, so i'm really digging your pictures hahahaha

enjoy yourself and i'll keep checking for more pictures. looks like a really cool place.

and all the best for 2006!

later,
    Q

• 04 Januari 2007 - 14:56

Greg:

He ex-buurmeisje!

het nieuwe buurmeisje is stom.

veel plezier daaro en niet teveel sjansen he. doei!

je buurjongen

• 09 Januari 2007 - 11:23

Juri:

Yow yow yow! Ik probeer je steeds te bellen, maar kan je niet bereiken swa! ga op een heuveltje staan! hombo!
    lufffsss Juri